Nyheter
Kontakta oss
Brunmåla Hästklinik är en personlig klinik med stora möjligheter. Vi är specialister på hästen i sin helhet med spetskompetens inom hältor, hästens sjukdomar, ortopedi, kirurgi, och munhåla.
hästar, hälta, hältutredning, hästkirurgi, veterinär, hästens sjukdomar, tävling, hälsokontroll, friskhäst, kirurgi, hovslagare, hästtandläkare, operation, djursjukvårdare, ortopedi, ryttare, träning, munhåla
1452
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-1452,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Kontakta oss

Det enklaste sättet att boka ett besök hos oss är att boka direkt online. Vi besvarar din bokning inom 48 timmar med bekräftelse om tid och datum. Har du frågor och funderingar så är du välkommen att kontakta oss per telefon, e-post eller formuläret här på sidan.

info@brunmala.se

+46 (0)8-510 133 30

Vill du hellre att vi ringer upp dig? Fyll bara i uppgifterna i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Vår integritetspolicy

Vi på Brunmåla Häst AB värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. För att ge dig en bättre förståelse för hur vi hanterar dina personuppgifter har vi uppdaterat vår integritetspolicy, i enlighet med det nya EU-direktivet GDPR, som börjar gälla den 25 maj 2018.

Hitta till oss

Brunmåla Hästklinik

Frestavägen 6

187 70  TÄBY

Du hittar oss i Täby utanför Stockholm med eget stall, ridhus och stora gästboxar. Vi har paddock och kan erbjuda temporär uppställning i stora uteboxar. Du får också tillgång till uppvärmt fikarum, el, pentry, dusch och toalett.

Namn*

Telefon*

E-post*

Rubrik*

Meddelande*

* = obligatoriska uppgifter