Nyheter

Välkommen till Brunmåla hästklinik

Glädjen att få utvecklas med sin häst är antagligen svaret på varför vi ”hästfolk” lägger otaliga timmar och en stor del av ekonomin på vår hobby eller affärsverksamhet.

Vi har öppet som vanligt

Mot bakgrund av händelserna kring Coronavirus COVID-19, vill Brunmåla informera våra kunder om hur verksamheten agerar i dessa tider.

Vår högsta prioritet är att säkerställa tryggheten för våra kunder och anställda. Vi följer utvecklingen mycket noggrant och har vidtagit de försiktighets- och hygienåtgärder som rekommenderats enligt Folkhälsomyndigheten och andra relevanta myndigheter.

Brunmåla är en toppmodern klinik med flera av varandra oberoende ventilationssystem samt en uppmärksammad logistik för hygienrutiner. Detta gör att vi känner oss trygga med att bedriva verksamheten utan avbrott, allt för att kunna erbjuda bästa möjliga vård för din häst.

Om du känner dig osäker för din egen hälsa så erbjuder vi att du kan lämna din häst hos oss på morgonen, vi genomför undersökning och i samråd med dig via telefon ger din häst den vård eller behandling som behövs. Du hämtar din häst när besöket är klart. Om du vill använda denna möjlighet kontaktar du oss via info@brunmåla.se, ange datum för bokat besök samt namn på din häst.

Vi har öppet som vanligt och du bokar enkelt ditt besök via vår hemsida eller genom att skicka ett mail till info@brunmala.se

Om vi behöver göra förändringar utifrån rekommendationer från myndighet så kommer vi informera berörda kunder om detta personligen, samt dela informationen i samtliga digitala kanaler för bästa möjliga tydlighet.

Brunmåla vill tacka för er förståelse och ert förtroende!

Inför besöket hos oss

Här har vi sammanställt några saker att tänka på inför ditt besök hos oss. Vi tar hand om din häst och ser till att den får en bra dag hos oss.

Kontakt

Det enklaste sättet att boka ett besök hos oss är att boka direkt online. Vi besvarar din bokning inom 24 timmar med bekräftelse om tid och datum.

Boka tid

Du kan ringa oss mellan kl 8-17 måndagar till torsdagar, fredagar kl 8-16 (ej helgdag) på 08-51013330 eller fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med bekräftelse om tid och datum inom 24 timmar. Går även att skicka sms till 0707577733.


  Namn*

  Telefon*

  E-post*

  Personnummer (ÅÅMMDD-XXXX)*

  Meddelande

  * = obligatoriska uppgifter

  Vi är medlemmar och följer rekommendationer från Svensk Djursjukvård.

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

  Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev får du de senaste nyheterna först och även en massa bra råd och tips.