Nyheter

God Jul & Gott Nyttt År

God Jul & Gott Nyttt År

Tack för att ni följer Brunmålas utveckling, vi har upplevt ett spännande år med många roliga utmaningar. I mitten av november slog vi upp portarna  till vår moderna operationavdelning, där med.vet Bengt Roneus med säker hand utför kirugiska ingrepp av häst. Redan när drömmen om Brunmåla föddes ville vi även ta hand om ryttaren och hästägaren, idag erbjuder Ortoped Marjut Sohlman och Kiropraktor Catarina Johansson kvalitativ vård och utredning  av ortopediska problem. Så har du ont i knäna eller är stel i nacken, kom till oss vi tar hand om dig.

En bra start på året.
Snart är det dags nyårslöften och nya mål. Vi erbjuder Hälsopaket 1 för 775 kr (ord. pris 1550 kr) udner perioden 7 – 29 januari 2016. Erbjudandet är unikt för dig som följer oss via nyhetsbrev och endast du kan utnyttja erbjudandet genom att uppge din e-post adress vid bokningstillfället.Passa på att boka tid idag och ge din häst en bra start på 2016. Läs mer om erbjudandet nedan:

Hälsopaket 1
Undersökning med böjprov, longering hårt och mjukt underlag, allmänstatus, diskussion om hälsostatus och tips på träning. Ordinariepris 1550 kr, ditt pris 775 kr. Klinikavgift tillkommer

För att kunna bli framgångsrik med din häst krävs att hästen kan tränas optimalt. Målet är att hästen ska vara och förbli skadefri. Fysisk träning har en stärkande effekt på olika vävnader i kroppen, t ex ben, muskler, senor och ligament. Varje häst har en individuell gräns för vad vävnaderna tål. Om den gränsen passeras uppstår överbelastningsskador. Regelbundna hälsokontroller är ett bra sätt att förebygga och förhindra långa avbrott i träningen.

Mjuka muskler och ej ont i kroppen.
Låt Ortoped Marjut Sohlman eller kiropraktor Catarina Johansson ta hand om dig. Kombinera ditt besök med din häst med en kontroll av dig. Uppge din e-post adress vid bokning så erhåller du 10% rabatt på ditt besök.

Vi önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Dina vänner på Team Brunmåla.