Administration

Teamet runtomkring är minst lika viktigt som våra erfarna veterinärer för att vi ska kunna ge dig och din häst bästa möjliga vård. Hos oss på Brunmåla Hästklinik möter du:

Caroline Brunstedt, vd samt Leg. Djursjukskötare (caroline@brunmala.se)

Slå upp driven och målinriktad och du hittar en bild på Caroline. Som 23-åring startade hon Brunmåla efter att redan ha jobbat flera år tillsammans med veterinär Björn Nolting. Caroline är hästskötare i grunden och var tillsammans med sin syster Maria ett etablerat team på de stora hopptävlingarna i början av 2000-talet. Hon har haft eget stall sedan ’94 med över 20 hästar, och ser nu till att Brunmåla går i spetsen för modern hästvård. Vår vd är en häst- och hundälskande doer med båda fötterna stadigt förankrade i stallgolvet helt enkelt. 2013 tog hon även sin legitimation som Djursjukskötare.

Leg. vet Anna Tell Thurén, Klinikchef (anna@brunmala.se)

Anna har, efter att ha arbetat i många år som klinikveterinär, nu landat hos oss som klinikchef och har här en administrativ tjänst. Hon tog examen från veterinärhögskolan i Uppsala 2004 och gick innan det på Hästgymnasiet i Skara. Sin veterinära bana började hon hos Distriktsveterinärerna i Linköping 2003 och 2005 påbörjade hon sin specialistutbildning vid ATG Hästkliniken i Mantorp. Hon blev specialist i hästens sjukdomar 2009 och har också en vidareutbildning i veterinär kiropraktik. Sedan starten av vidareutbildning för veterinärer i hästtandvård vid SLU (2005) har Anna kontinuerligt verkat som instruktör vid dessa kurser. Hon är också examinerad Odontolog (specialist i hästens tänder och munhåla) och sedan 2020 är hon även Fellow Member i Nordic College of Equine Dentistry (NCED). 2010 flyttade hon till Stockholm och började då på Evidensias Hästklinik i Täby. Anna har tidigare tävlat hoppning till medelsvår klass, jobbat en del som hästskötare och tror sig en dag kunna återuppta ridningen trots att hon länge och flitigt vilat sig i form och nu enbart coachar sina döttrar. Förutom det spelar hon gärna golf och åker slalom på fritiden.

 

Marie Hallander Larsson, Styrelseordförande

 

Sofi Sandler, Ekonomiansvarig (ekonomi@brunmala.se)

På Brunmåla sköter Sofi ekonomin.